Buğdaylı İlkokulu
BUĞDAYLI KÖYÜ BUĞDAYLI KÜME EVLERİ BUĞDAYLI İLKOKUL VE ORTAOKUL BLOK NO 1 İÇ KAPI NO 1 SİLOPİ / ŞIRNAK

VİZYON

BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİN ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN BİLGİLİ, BECERİLİ ve KENDİNE GÜVENEN, GİRİŞİMCİ BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK ve ONLARA 21. YÜZYILIN GELİŞEN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK BECERİLER KAZANDIRMAK ve BÖLGEMİZDEKİ MESLEK LİSELERİ ARASINDA OKULUMUZU EN ÖNDE TUTMAK!İSTİYORUZ Kİ;Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin.

MİSYON

Biz; Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda; Milli Eğitimin ilkelerine uygun olarak eğitim öğretimi gerçekleştirmek, okulumuzda kamu ve özel sektörün ihtiyaç duyduğu ticaret,muhasebe , büro hizmetleri bankacılık ve diğer iş hizmet alanlarında görev alacak ve ya kendi başına iş yapabilecek , nitelikli iş gücü yetiştirmek ve bununla beraber mesleğinin devamı olan üniversite ve ya yüksek okullara öğrencilerimizi hazırlamaktır.

Öğretim Şekli :Okulumuzda İkili Eğitim Sistemi uygulanmaktadır.

Okulumuzda İkili Eğitim Sistemi uygulanmaktadır.

Okulumuz Kalorifer Sistemi ile ısınmaktadır.

İlçe Merkezine : 12 km İl Merkezine : 90 Km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Şırnak ilinin Silopi ilçesinin Buğdaylı köyünde yer almaktadır. Silopi ilçesi ve Buğdaylı köyü tarım alanları bakımından elverişli ve düzlük arazilerden oluşmaktadır. Köyde yaşayan halkın büyük çoğunluğu tarım ve hayvancılıkla uğraşmaktadır.